Picqer

Met de Picqer koppeling kun je

• Voorraden realtime updaten.
  • Orders vanuit je verkoopkanaal naar Picqer exporteren.
  • Verzonden orders afmelden op je verkoopkanaal.

Zowel normale producten als virtuele samenstellingen worden ondersteund. Zodra de vrije voorraad in Picqer veranderd is dit direct bekend bij tremo. Je achterliggende verkoopkanalen worden direct ge-update.

Om tremo met je picqer account te koppelen heb je een API key nodig van Picqer. Als je zelf picqer gebruikt kun je deze aanmaken via instellingen > API Keys. Als je bijvoorbeeld bij een fulfilment center zit dat Picqer gebruikt kun je de api key bij hun opvragen.

Instellen

Klik op je naam rechtsboven. Klik "profile".

1. Vul het subdomein in van de Picqer omgeving (https://subdomein.picqer.com/).
  2. Vul de API key in

Sla je instellingen op en activeer de voorraad synchronisatie door te klikken op "activate stock synchronisation from picqer".

Tremo haalt nu alle voorraden uit picqer op, afhankelijk van de hoeveelheid producten kan dit even duren. Je kunt bij je individuele producten zien hoeveel voorraad er is.

Tip! Voorraad push: Zet een order in picqer waarin de producten zitten die je wilt updaten. Je kunt de order kort daarna weer annuleren. Alle producten in deze order worden onmiddelijk ge-update in tremo.